leafnlife.com

BigDean 6x lillepot Coaster 39 cm värviline antratsiit plastlillekatte lillepottide manööverdajad, mis sobivad 40 cm lillepottidega hind

5 (595) · € 33.50 · Auf Lager

BigDean 6x lillepot Coaster 39 cm värviline antratsiit plastlillekatte lillepottide manööverdajad, mis sobivad 40 cm lillepottidega internetist: kiire tarne, lai valik, kvaliteetsed tooted ja head hinnad.
6 x lillepoti rannikut, läbimõõt 39 cm, sise- ja välistingimustes kasutamiseks, mis on valmistatud tugevast plastist. Meie taimepottide rannasõidurajad avaldavad muljet oma vastupidavusest ja võimalike kasutamistest sise- ja välistingimustes kasutamiseks. Koos sobivate lillepottidega saab neid rannasõidulaevasid kasutada nende unistuste jaoks roheliselt. Röönlased sobivad suurepäraselt lillepottidega, mis tähendab, et need on meie lillepottide värvides ja on optimaalselt kohandatud meie lillepottide erinevatele läbimõõtudele. Kas siseõuel, aias, rõdul või siseruumides: rannasõidulaeva saab ilmastikukindluse tõttu kasutada õues ja siseruumides koos lillepottidega. Tugev plastik teeb rannasõidulaevade jaoks mõeldud pikka elu. Mõõtmed: Väline kõrgus: u. 5,3 cm. Väline läbimõõt: u. 39 cm. Välise aluse läbimõõt: umbes. 29 cm. Värv: antratsiit Kasti sisu: 6 x rannasõidulaeva, nagu eespool kirjeldatud (piltidel näidatud lillepotid on ainult kuvamiseks ja ei sisaldu)

Näoga lillepott seinale kinnitatav NatureWibe™

Lillepostament Kwadrat 65cm kõrgune - Perenne Interior

Lille potid, lehekülg: 3

Dekoratiivne lillepott ratastega Loft Urban Round Ø40cm H35.2cm

Dekoratiivne lillepott Heos Ø46.8cm H45cm plast./antratsiit v

Lillepott veepaagiga, 39 cm, Graniit

Lillepotid – Estonian Pottery

Lillepotid, alused ja kinnitused

Plastikust lillepotid

Lillepott veepaagiga, 39 cm, Antratsiit

Lillepott veepaagiga, 39 cm, Antratsiit

Lillepott jalgadel Roma Jumper Legs Ø 29 cm ET-461379

Lillepotid, alused ja kinnitused

Plastmassist lillepotid - Espak E-pood

Lillepostament Kwadrat 80cm kõrgune - Perenne Interior